onsdag 17.4.2013

lååjaa.
 

glömde helt att blogga igår. iallafall vann flickorna närpesrundan imåndagsn(vi fick behålla pokalen då det var tredje året irad vi vann) och ett pojklag kom andra och det andra kom femte. bra bra. nå hände väl inget igår, inte idag heller. var ut till villan en sväng runt 4-tiden. inget mer att säga, baij!
 
har skaffat blogresponse nu också, fråga på! (titta på sidan)
 
random bild.
 
 

måndag 15.4.2013

hej!
 
skola idaag, blää! missade iallafall tre första lektionerna (tack danzatores!! hahhah) för var på dansshow. sen då vi kom tillbak hade vi lite mo, sen två fyke å engelska. har inte gjort mycket sen jag kom hem, gjort läxor och suttit vid datorn. ska äta nu, och till sju ska jag väl upp å heja på de som springer närpesrundan. ska ga nu, baij !
 
ignorera den fiiina foten.

söndag 14.4.2013

hejsan.
 

flytta som sagt hela dagen igår,själv hjälpte jag kanske inte till så super mycket (hehe), var med william och hundarna istället. vi kom hem kanske runt åtta-halv nio. idag så ska vi åka till jakobstad som sagt, ska väl åka då vi är färdiga. nå, sk städa rummet nu lite före vi åker, baij ! 
 
meow.

lördag 13.4

heluu.
 

ska sticka till övermark nu å börja flytta, så bloggar knappast något mer idag. gjorde iallafall "lite" ändringar i designen, blev ganska nöjd faktiskt.. men måste sticka nu, baij ! 
 
shakira igår då hon fick syn på elsa, haha.

fredag 12.4.2013

häj! 
 

efter skolan for vi direkt till ''bäck'' och köpte ny cykel. blev ett lila jopo. sen for vi till mobbin efter vovven. gick ner till faffa å fammo sen, åt där också. sen var jag hemma en stund och inte gjorde nåt, och sen for jag ut å cykla med hunden. har inte gjort nåt speciellt sen dess, tänker inte göra det heller. imorgon ska vi väl åka till övermark å flytta lite till. och på söndag åker vi till jakobstad för att hälsa på kusin vitamin. inget mer att säga, baij !
 
jag å vovven ♥ (från instagram, följ mig @linasjokvist)
 
 

torsdag 11.4

halloj.
 

torstai idag då. orkar inte berätta om gårdagen. iaf inleddes dagen med hissa, sen matte. fick ut matteproven som gick helt fint, 9+. sen engelska, blä. efter maten blev det mo, läste med väneleverna och jobbade på nåt föredrag. på musiken efter mo skulle vi spela upp nån sång, gick iallafall åt helvete. sen var det mo igen och vi fortsatte på föredraget. sen sluta vi, schöönt! nå tittade khloe & lamar då ja kom hem, sen nörda ja dator. ska väl snart ta mig ut och springa lite. var väl allt det, baij!
 
 
 
arkiv. 

tisdag 9.4.2013

heluu. 
 
humorshowen i lördas var superbra ! fick sig nog ett och annat skratt. i söndags hjälpte vi kusin att flytta till 'brännbackan' hela dagen. i går var det ju skola igen då.. usch ! hände inte något nämnvärt.. idag var det också skola, klassen for å simma men jag åkte inte med p.g.a mitt öra. helt okej dag har det väl varit, lite tråkigare än vanligt. har väl inte så mycket mer att säga då, baij !
 
bild från humorshowen. 

humorshow ! -->


lördag 6.4.2013

hejsan! 
 
steg upp runt halv tio idag, gjorde inget speciellt efter. runt 11 kom kusin hit med william (hennes pojke) och Lukas (en av hennes hundar). busade mest med william och efter vi ätit så gick vi ut en stund. när vi varit därute i ungefär en timme gick jag och elias ut på en promenix med lukas. bara suttit här vid datorn nudå och väntat på att william ska vakna. blir ju som sagt humorshow ikväll med nina, yey! bjuder på lite bilder nu också. 
 
william-lukas-elias-william-william-lukas. älska sista bilden.. hahah!
 

hejdå ! 

fredag 5.4.2013.

hann inte blogg igår, men tar igen det idag då.
igår så var det skolan som vanligt, minns inte något speciellt som hände.
idag inleddes dagen med gegga, några höll upp nå miniprojekt vi gjort, sen hade vi modde. sen rast (jag,emma,linon å melli var inne alla raster och fixade nån övrig info tavla, jääj). sen hade vi finska, mat, matte, engelska, musik. sen sluta vi. har inte gjort nåt mer sen ja kom hem, chattat med nå gött folk på fb å kik, surfat runt lite på tumblr och sånt skit.
imr blir det humorSHOW (hahah) med ninnahh ♥ så ska hon väl sova över också. blir väl en kuul helg. har väl inget mer att berätta om då, baij ! 
 
fina elsa får stå för inlägget ♥

musik.

 
videon till denna låt släpptes ut igår, superbra låt iaf. Digga!
 
 
ganska bra låt, och videon kom ut idag också. 
 
superbra låt! inte så länge sen den släpptes.

hej alla batmans.

har varit bort ett bra tag nudå, fick öroninflammation nu över helgen så därför bloggade jag inte över påsk. ska väl försöka med bloggen nu igen då. ska ändra om här i designen lite nu också. har väl inte hänt något speciellt idag heller.. bajj ♥
 
fick några superbra bilder på Frasse för någon vecka sen.

RSS 2.0