AHHHHHH!!

Salut! :) 
 

Vaknade runt 8, var lite lat, och sedan dansade(wii) jag lite med mamma :) Sen åt vi och vi gick ut :) Gjorde en snölykta, pulkade och fikade en snögubbe vi dörren :) Ni ska få kort kanske imr :) Nu sitter jag och chattar med Nina(som äntligen kommit hem från spaninen, ÄNTLIGEN!!) på fb :) Mamma kokar risgryngröt nom nom nom :) hehe :3 Ska väl bara slappa ikv och titta Solsidan, YEEEY :D Haha :) Igår så gjorde jag inget speciellt, försökte få dagen att gå :) Och var till mormor och övade tricks med vovven :) 
 
:) 
 
Hejdå! :) 

... och Mr. Webster :)

Hellow! :) 
 

Sorry för  att jag inte blogga igår! ;( Hade inte tid.. jbnvds :) Nå igår så var jag ju i skolan, var inne varje rast typ och fixade läseordning med Melissa, Linon, Sandra och Samme :) Hade lite wierd humor, elefanthumor och så blev jag och Linon riktiga författare! :D Haha :) Sen for jag till Melissa och var där till typ 7 :) Nu imorse har jag inte gjort så mycket, vaknade 8 (tyypiskt mig -.-) och har bara haft tråkigt idag.. Tänkte gå ut och fota lite idag :) Tänkte slöpa med katterna också så jag får några bilder knäppta på dem också :) Ena katten är nu där ute och gör gud vet vad (antagligen jagar möss eller sitter hos grannen och glor på fåglar) och den andra sitter och sover i soffan och verkar helt utslagen fast hon inte gjort något idag xD Normala katter man har :) hahahaha :) sticker säkert till övermark senare idag också :)) Nää men nu ska jag sluta skriva och försöka göra något.. 
 
hehe :)
 
Hejdå! :)
 
 

Tant Ella...

Hej! :)
 

Har tyvärr inte kunnat blogga, sry.. Men passar på nu! :) 
Var som sagt till Vasa i Måndags, köpte vinterskor, vinterjacka och Just Dance 4 (spel till Wii)  :) I tisdags så började ju skolan, vi började ju i Stenbackens :) Det var första gången jag var där då, eftersom jag var sjuk då de andra var där och flyttade :) Men det iaf superfint! :) Ni ska få bilder kanske imr, då jag ska ha med kameran dit imr! :) Nå vi slutade 3 och då jag kom hem så gjorde jag inte så mycket tror jag :)
Igår så var jag till skolan till 3, for hem fixade läxor, busade med Sally och åt, innan vi (jag och min kusin) stack iväg till Malax på Match show :)) Jag var mest med E&V och gjorde lite random :) Sally fick rött band och ingen placering :)) Duktig vovve :) <3 Idag så var jag i skolan till 3, hade sådär normalt kul :) eheheheh :) har inte gjort ngt sedan jag kom hem men ska iaf göra läxorna nu tror jag :) 
 
min knäppa ADHD katt! ;) ♥
 
Hejdå! :) 

awww

Hej! :)
 

Tänkte passa på att skriva ett inlägg nu :) I förmiddags gjorde jag inget, men på eftermiddagen for vi och sälja lite jultidningar och så nu ikv skicka vi in beställningarna :) Åker till Vasa imr då, men ska försöka göra ett inlägg på kvällen :) Har inget annat att säga nu.. men ska iaf förbereda mig för Solsidan! :D Haha :) 
 
min kusins utflyttade kattungar :) ♥ Visst söta? :)
 

Hejdå! :)

MJAU

Hej! :) 

Ledsen att jag inte bloggat, har inte haft tid och ork :s Men blir iaf ett lite längra inlägg detta då ;)
 
Fredag: 

På förmiddag gjorde jag inte så mycket.. på kvällen åkte vi till mormor som hade kommit hem från Vasa. Jag occh brorsan gick ut med vovven på en rolig kvällspromenad :) Sedan får vi till min kusin och var där i några timmar och gullade med W :) Sen for vi hem :) 
 
Lördag: 
Vaknade, gick i dushen, åt lunch, och mamma sjussade mig till Övermark(till min kusin), och vi for på match show till Malax :) Vi var där i några timmar, Sally(hunden) fick blått band, 2:a plats :) Jag pratade mest med E&E hehe ^^ Jag kom hem till 6-tiden :) Tittade på tv och sånt :)
 
Idag:
Vaknade halv 9 och har inte gjort något speciellt sen dess :) Ska sälja lite jultidningar m.m. :)
 
Tänkte bara säga att jag kanske inte hinner blogga imr, ska nämligen till Vasa :) Ska försöka slänga in ett inlägg imr kväll, om jag hinner :) 
 
gammal bild på Sally :)
 

Hejdå! :) 
 
 
 
 
 
 

Three is a magic number.

 Hej! :)
 
Har städat och bakat nu, inväntar bara besöket ;) Tänkte bjuda på lite bra låtar.. :)
 
 
 
 
Hejdå! :) 

Tigerkaka :)

Hej! :) 
 

Idag är det första dagen på höstlovet, YEEEEHAAWW! :D 
Haha, men ska väl få besök på eftermiddagen, ska väl städa lite, också tänkte jag baka lite tigerkaka! :) Sen ikv ska vi väl till mina kusiner (mohahahahahah harry potter movie tiiime!! ;D) Haha. :) Men nu ska jag sticka och baka lite tigerkaka.. gör säkert ett till inlägg ikv! :) Höres! ;) 
 
Shakira ♥
 

Hejdå! :)

Gamlingar hit och dit :)

Hej! :)
 

Idag så har det varit en helt okej dag som vanligt :) Vi hade en filmdag idag, började med att välja vilken film man ville titta på, jag valde ''Trollkarlens lärling''. Filmen var väl helt okej. :)  Jag halv tittade på filmen elr vad man ska säga, skrattade mest åt knäppa saker med Linon :) Ja, ''sydin'' kom dit och tog några kort då vi tittade på film, eftersom det var sista dagen i kalax :) Haha. Sedan hade vi rast i okänd tid, hahahah. Gjorde lite random saker. :) Vi åt, och sedan åkte jag hem.. Slutade tolv idag också :) 
 
Nu sitter jag här framför skärmen, vilket jag inte borde göra.. Skönt med höstlov iaf :) Ska åka på pizza ikv också :) 
 
Simba ♥
 

Hejdå! :) 
 
 

Ny design :)

Hej! :)
 
Idag har det varit en helt okej dag.. Inledde dagen med Finskaprov, det gick väl okej. Sedan började vi flytta pulpeter, elr ''kåtongarnas'' pulpeter :) Vi från kalaxx tog bara hem böckerna, vet inte riktigt vad som händer med våra pulpeter xD Vi ska iaf få nya :) Men vi slutade tolv idag, har typ inte gjort något sen jag kom hem...
 
SOm ni ser har jag en ny design, en gratis från http://www.designadinblogg.se/.. :) Ska fixa en profilbild och skriva lite info.. :) Haha, tycker headern är så göllig så den låter jag nog va ;))
 
hehe :)
 
Hejdå! ;)
 

Oh noo.

Hellooooooooo! :)
 
Har inte haft ork att blogga på sistone, hoppas ni förlåter mig ;)
 
Har iaf varit sjuk från i onsdas, men idag åkte jag till skolan igen. Vi slutade redan tolv, så vi hade bara tre lektioner.        
Första lektionen hade jag hissaprov, haha eller en del, jag fick ha ett till papper på andra lektionen, eftersom det ena pappret hade ''rymt'' och inte stiftast fast med de andra. Det gick väl sisådär (lol). På tredje lektionen hade vi lite random.. :) Nu är jag hemma, ska väl börja öva till finska-provet imr -.- Hkahabsdsidnajbajscskcpapskshaldblähacdac..
 
 
haha, bjuder på lite bilder ;)
 
 
Hejdahhh! :) 
 
ps. KRYA PÅ DIG MELISSAAAA!!!! ♥♥♥♥♥ ds.
 

RSS 2.0