Älsklingsbullar :)

Hej! :)
 
Idag så var en helt normal skoldag. Förutom en äcklig incedent. Nå, vi hade ganska lätta timmar, det vill säga att man inte behövde tänka så mycket xD Vi hade Mo, Gy x 2, Fyke x 2, En. Spelade fotboll på gy..  Usch.. Jag ska iaf iväg och äta pizza ikv, med Melissa och Linon :) Något positivt :)
 
Jag sov ju som sagt över hos min kusin Nina i helgen, som därför uppdaterade jag inte. På lördagen var vi lite random hyper, vi var till Ninas kompis, vi bakade kokosbollar, åt chips och popcorn och tittade på fjärde Harry Potter filmen. På söndagen var vi bl.a. och simmade till Camping. :)
 
 
Nå, ska försöka slänga mig på några läxor nu..  Hejdå! :) 
 
 
 

Press Play. :)

Hej! :) 
 
Jag önskar er varmt välkommna till min nya blogg! :) Jag kommer fixa lite till i designen, bl.a. fixa en profilbild och en header :) Men nu kanske ni vill veta lite mer om mig..? :)
 
Nå, jag är då Lina. :) Jag är en tolv-årig tjej (född i maj -00). Jag älskar hundar och att fota är min passion. :) Till sättet har jag nära till skratt och är lite halvblyg. :) Jag har såklart en mamma och pappa, och en lillebror. :) Det finns också två underbara katter i min familj, Simba (*f. 6.6.2008) och Shakira (*f. 8.6.2008). :)) Jag älskar att lyssna på musik. :) Jag bor i Svenskfinland.. Nå, jag tror att jag inte har något mer att säga just nu. :) Bilder kommer! ;)
 
Men bara så ni vet, gör jag mer en gärna länkbyten! :)
 

Åhh.. glöm inte att titta in HÄR! :)
 

Men vi syns snart då! :) Heippa hej! :)
 
// Lina :) 
 
PS. Ska sova hos min kusin så blir låg uppdatering (om någon alls!) idag och imr! ;) DS.

RSS 2.0