......

Hejj ! :)
 

Skoldagen har väl varit helt okey, men snöade grymt mycket iallafall ! :P Nååå... sitter å facetime:ar med Nina nuu :) Ska väl inte göra något mer ikv tyyp :) Allt jag ville säga, Höres!
 
Shakira ♥
 

Hejdå ! :))

rjgjdgkrdktkdth.

Hejj ! :)
 

Har väl inte hänt så mycket idag, skrinnade på jomppan och fick ut fyke-proven, fick 8 1/2 :) Fick se engelska-proven också, fick typ 9 1/2 :) Också prov IGEN imr -.- gujfdsjkgjsnvngskkggkjfkjf. Nåå, that's life. Sitter och gör ingenting nu, är bara lat. Tror jag ska gå till sängs, är så j*vla trött -.- Nå, Höres ! ;) 
 
fjolle mett ♥

Affe :P

Halloj !! :)
 
(har sugiga rubriker ibland :P) 
 
Nåå, var som sagt Till Linon igåår, var skitkul noo :D For hem kanske 11 var lite på dator och sånt och gick till sängs runt 12. Idag steg jag upp kanske 20 över 10 eller nåt sånt :P gjorde inget speciellt, läste lite till relli-provet som vi har på tisdag :3 For till mormor runt tre, och for och hälsade på min kusin och lilla charmtrollet också ♥ Kom hem runt 5 och har inte gjort något speciellt sen dess, tänker inte göra det heller :P Nåå det är iaf skola imr -.-  Känns som helgerna bara flyyger iväg.. nåå,  no sad faces ;) 
 
Dag 9:
 
mitt rum just nuhh ^^ webcambild :3
 

Hejdå ! :)
 
 
 

Gotta do something crazy at least once a day..

Halojjjjjjj ! :D
 

Har just varit i duschen, sitter här och diggar till braa musik nu så :) Åker till Linon 5, är kanske där till 11 :) Ska väl gå i badtunnan och sånt där :D haha, men har väl inget mer att säga... :) Ftrixar lite med designen nu så :3 gahhh blir inte som ja vill xD haha, men höres ! :D
 
Dag 8:
 
 Saknar defenitivt det här lilla charmtollet ! :D <3 (Dålig bild.. meen får duga ! ;))
 
Och får inte glömma älskade kussen min ! :D <3
 
Hejdå ! :D
 
 

Grab a seat in the world, and have it your way :3

Hejj ! :) 
 
Har inte hänt något speciellt sen i tisdags, har bara haft skolaaaaa... :fgandgjjshsdh. Idag så var jag ute och pulka ett varv med Elias, haha. :) Men men, blir väl att sticka till Linon imr, med Melissa å Emmsus :) Har väl inget mer att säga, ska titta på 2 and a half man nuuu såå :) 
 
Dag 7: I min skolaväska finns väl inget märkvärdigt, skolböckerna, en pärm, några teckningar från Linon ;) 
 
 
Hejdå ! :) hörs!
 
 
 

Japaneser & Dag 6 :)

Ett tag igen sen jag bloggat, men ska försöka komma igång igen :) Nåå, idag så kom Linon och Melissa till mig efter skolan, var sådär konstiga som vi brukar vara :D Haha ;) Sen kom min kusin med sina 2 hundar, för vi skulle vara hundvakt några timmar.. :) Åkte ut och sparkade med de, och mina kusiner kom just efter dem. :) Sen har jag tittat på GA, och nu tittar jag på tbbt :) ska kanske göra läxorna snart också :P nåå, har inget mer att säga.. :) 
 
DAG 6: Har ingen bild på min garderob, och orkar inte gå och ta xD
 
Har ju inte gjort Dag 4 ännu, men här är iaf en bild på mig för ungefär ett år sedan ! ;)
 
 
 
 
Höres ! :)

Jan. 22, 2013

Älskar alla mina fans ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Niall lovvveeee


Once up on a time, a few mistakes ago..

Hej ! :)
 

okej, superlänge sen sist men har inga ursäkter, har bara inte haft ork. :P Nå, tänker inte tra en hel ramsa om vad jag gjort den senaste tiden.. Men har haft roligt, skrattat och så har jag bl.a. varit till Vasa :) Tänkte nu börja fixa på en ny design nu så ^^ Just nu sitter jag nu här och lyssnar på musik och sånt :) Haar väl inte så mycket mer att berätta :P :) 
 
Sally och Elsa får stå för inlägget ! :) 
 
Höres  ! :) 

RSS 2.0