Bloggpaus.

Har verkligen inte ork med bloggen just nu, och inte tid heller. Men får se hur länge, kanske tillbaks om två veckor.

btw, var till parra idag med skolan, skiitakuul.

Nå, höres !

let it out.

tag sen man var inne här nu då.. orkaaa. iaf i öndags blev det inte så mycket snowboard.. var så dåliga backar så blev att köra slalom istället. var iallafall jättekul !
 
i måndags började ju skolan, var väl en helt normal dag. 
 
igår så hände väl inget speciellt heller.. tror jag.
 
idag var en superbra dag. gjorde inget riktigt tråkit, då typ hälften var på skidning.. men bytte iallafall platser, så fick nya kompanjoner..  Emma & Melissa ! yeey ! 
 
imr så har vi ma prov, och så ska vi simma. yupps, trååkiiit. 
 
men.. hörs ! 
 
instabild 
 
Häjjdååå !

~ Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars ~


görgen brink.

hej ! 
 

sitter och kollar vasaloppet här.. Nina berättade ju om gårdagen så behöver väl inte säga något mer om den !  I alla fall sticker väl vi till Parra idag. yeey! blir väl troligen att åka mer snowboard. har väl inget mer att påpeka om.. hörs ! 
 
simba ♥
 

Skaffade ju också en ny mobil igår, som den slarvfia jag är har jag tappat bort min gamla.. men blev i alla fall en Samsung Galaxy Xcover GT-S5690 ! är en jättebra mobil iaf ! 
 
Nå, Hejdå! 

dagen i text.

idag gjorde inte lina så mycket, förrän jag dök upp. det var vad hon påstod i alla fall. hon hade köpt en ny telefon bland annat. det var meningen att vi skulle åka med emilia till parra, men det var mer eller mindre snöstorm, vilket det är ännu nu. gjorde lite småsaker före vi spelade lite wii. när vi hade spelat det i någon timme bestämde vi att ta på oss nykläderna och ut och fota lite bilder på oss, vilket inte gick så bra. så vi ska antagligen fortsätta fota lite inomhus nu.
 
bloggästning av nina. skika gärna in på min nya blogg jag just har gjort ninasundnas.blogg.se

Norskan vann å Svenskan to silvre !

Hääj ^^ 
 

Var ju som sagt till Umeå igår, å Parra i onsdags :) I Parra var det skitkul, började med att köra slalom, sen så ville Emilia lära sig snowboard (som Nina körde), och jag joina henne ^^ Såå då körde vi snowboard i ca. två timmar, var ganska svårt men superduperroligt ! haha.. Sen så for Emilia hem, och jag och Nina bytte tbx till slalom då 'snowboardhyran' gick ut :3 For hem kanske halv sex.. ? Gjorde inget mer på kvällen.. :) 
 
 
     
 
                                       
Sen igår steg jag upp typ 5, fixade mig också for vi til busstationen ^^ Vi for till vasa med bussen då, och sen steg vi på båten typ halv 8.. Var superkul på båten, sprang mest runt och fjollade oss xD Båten gick iland typ ett, och runt halv två, tre så var vi framme där vi skulle shoppa.. :D Shoppade sådär halvmycket ^^ Kanske visar senare :)) Nåå var där till kanske 5, sen typ 6 var vi på båten igen ^^ gjorde inget speciellt då :P Sen åkte vi hem med buss
var hem kanske till ett :3 Var en superlyckad dag iaf ! :DD
 
     
 
 
                                    Idag så ska ja inte göra något speciellt iaf, sticker väl till mormor :3
 
Hörs ! 
 
 
(bilderna är stulna från Nina ;D) 
 
 

RSS 2.0